Syng med-aften

Dato Tirsdag d. 25. august 2020, kl. 19:30

Vores populære Syng med-kor fortsætter endelig igen til efteråret - og organist Johan Sigvard Jensen glæder sig meget til at byde jer velkommen! Programmet er indtil videre ikke fastlagt, og konceptet vil afhænge af myndighedernes retningslinjer. Men uanset om der bliver tale om korsang, fællessang fra højskolesangbogen med god afstand, eller eventuelt livestreamede fællesangsaftener på kirkens hjemmeside med kirkens kor og organist som forsangere: Vel mødt til efterårssæsonen i Sions Kirkes Syng med-kor!

Vi regner desuden med, at Syng med-koret deltager ved ’De 9 læsninger’ i december og eventuelt allerede ved alle-helgensgudstjenesten i begyndelsen af november – mere info følger i efteråret.

Vi synger foreløbig disse tirsdage kl. 19.30:

Tirsdag 25. august

Tirsdag 29. september