Alle de kvinder vi er

Dato Onsdag d. 22. juli 2020, kl. 17:00

Der sælges vin/øl og vand fra kl. 16.30, som man kan nyde på kirkepladsen inde koncerten.
Vi kender alle sammen Maria fra Sound of Music, Cosette fra Les Miserables og Christine fra Phantom of the Opera. Dydige, uskyldige, forelskede – og som regel sopraner. Sådan så den kvindelige hovedrolle i musicalen længe ud. Heldigvis har genren udviklet sig meget siden da, og i dag er der næsten ingen grænser for de kvinderoller, man kan møde i teateret. Med nutidens kønsdebat er relevant at hylde de forskellige kvinder, vi er, og det er netop, hvad vi agter at gøre med vores koncert. Vi - Amanda Loft Sandegaard og Anna Christine Bauer - vil tage jer på en rejse med de typiske op- og nedture, livet kan byde på og undervejs introducere kvinder fra en blandet musicalsamling, der både repræsenterer de gamle klassikere, som f.eks. Sound Of Music og Guys & Dolls, samt de moderne musicals som f.eks. Waitress og Last Five Years. Alt i alt en hyldest til de stærke, frustrerende, sjove, skøre og højtråbende kvinder fra musicalens verden!

Amanda Loft Sandegaard (f. 1992) vandt førsteprisen i musicalsang ved talentkonkurrencen Unge Sangere 2017. Sin musikalske dannelse har hun delvist fra korarbejde i Aalborg og Aarhus, og delvist fra barndomshjemmet, hvor hun er datter af sanger og skuespiller Martin Loft. Anna Christine Bauer (f. 1995) vandt førsteprisen i musicalsang ved talentkonkurrencen Unge Sangere 2015 og har efterhånden en del erfaring som musicalsanger med over 30 forskellige forestillinger på CV’et. Ved koncerten medvirker David Tølbøll Mortensen som pianist. Fri entré til koncerten.