Syng med-aften

Dato Tirsdag d. 28. januar 2020, kl. 19:30
Johan Sigvard Jensen

Velkommen til et nyt kor-koncept i Sions Kirke! Inspireret af DR’s populære arrangementer, hvor korsangere fra hele landet inviteres til at synge med DR’s forskellige kor, indbyder Sions Kirke nu til ’Syng med-aftener’.

Tilbuddet er for alle sangglade mennesker i sognet, som har lyst til at tage livtag med nogle af musikhistoriens klassiske værker i en uformel og hyggelige atmosfære. Hvis du gerne vil synge i kor, men ikke har tid til at afsætte en ugentlig dag til det, er disse sangaftener for dig.

Gennem månedlige tirsdage vil de fremmødte sangere, i fællesskab med kirkens dygtige kor bestående af 4 sangere, indstudere værker som f.eks. Mozarts Ave Verum Corpus, Bachs Jesus bleibet meine Freude og andre velkendte stykker musik. Frugten af dette arbejde vil siden blive præsenteret ved særlige gudstjenester i kirken. Udover de klassiske værker vil vi også synge fællessange fra højskolesangbogen, ligesom der vil blive rig lejlighed til en kop kaffe og en musiksnak i pausen. Alle er velkomne!
Johan Sigvard Jensen, organist