Syng med-aftener

Dato Tirsdag d. 24. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Johan Sigvard Jensen

Velkommen til et nyt kor-koncept i Sions Kirke!Inspireret af DR’s populære arrangementer, hvor korsangere fra hele landet inviteres til at synge med DR’s forskellige kor, indbyder Sions Kirke nu til ’Syng med-aftener’.

Tilbuddet er for alle sangglade mennesker i sognet, som har lyst til at tage livtag med nogle af musikhistoriens klassiske værker i en uformel og hyggelige atmosfære. Hvis du gerne vil synge i kor, men ikke har tid til at afsætte en ugentlig dag til det, er disse sangaftener for dig.

Gennem 4 tirsdage i efteråret vil de fremmødte sangere, i fællesskab med kirkens dygtige kor bestående af 4 sangere, indstudere værker som f.eks. Mozarts Ave Verum Corpus, Bachs Jesus bleibet meine Freude og andre velkendte stykker musik. Frugten af dette arbejde vil siden blive præsenteret ved aftengudstjenester i kirken, i første omgang i forbindelse med gudstjenesten allehelgensdag̶, der finder sted søndag den 3. november kl. 10.00. Udover de klassiske værker vil vi også synge fællessange fra højskolesangbogen, ligesom der vil blive rig lejlighed til en kop kaffe og en musiksnak i pausen. Alle er velkomne!

2020 bliver i øvrigt året, hvor fællessangen igen skal samle Danmark: ”Projektet ALSANG 2020 vil i anledning af 75-året for Danmarks befrielse den 4. maj 2020 samle befolkningen i fællessang og sætte fokus på medborgerskab, demokrati og frihed”, som beskrivelsen lyder på hjemmesiden www.alsang.dk.

Det er tanken, at Sions Kirkes Syng med-aftener til foråret 2020 også skal være tilknyttet dette store projekt – læs mere om disse planer i næste kirkeblad og på kirkens hjemmeside i løbet af efteråret.
Vel mødt! Johan Sigvard Jensen, organist

Kommende syng med-aftener: