'Foredragskoncert' om Händels Messias

Dato Onsdag d. 11. december 2019, kl. 19:30

Sions Kirke byder velkommen til koncertforedrag om Händels Messias, som opvarmning til den store Messias-koncert ”New Light Messiah” ugen efter.I foråret 2019 opførte organist Johan Sigvard Jensen og 4 professionelle sangere dele af J.S. Bachs Matthæuspassion ved , og dette koncertforedrag bliver i samme stil:

Både teologiske og musikalske aspekter af Händels mesterværk vil blive forklaret og belyst, så publikum får mulighed for at høre de velkendte toner med nye ører. Foredraget foregår på kirkens sidepulpitur, hvor publikum får mulighed for at komme helt tæt på musikerne.
Medvirkende: Charlotte Haugaard (sopran), Nanna Varmer Ipsen (alt), Kristoffer Emil Appel (tenor), Mikkel Tuxen (bas), Clara Glasdam (violin), Johan Sigvard Jensen (orgel)

Fri entré til foredrag. Betaling til koncert