Messias med Musica Ficta og Kottos

Dato Onsdag d. 18. december 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Musica Ficta og ensemblet Kottos opfører deres anmelderroste ”New light Messiah”, som er en nyfortolkning af Händels udødelige værk. Arier og korsatser synges af de 8 sangere i Musica Ficta under ledelse af Bo Holten, og orkesterstemmerne varetages af Bjarke Mogensen (accordeon), Pernille Petersen (barok-obo og blokfløjte), Christos Farmakis (græsk lut) og Josefine Opsahl (cello). Musikken er Händels hele vejen igennem – intet lagt til, intet trukket fra. Velkommen til en stor og unik koncertoplevelse i Sions Kirke.
Pris: 125 kr. via Billetto.dk: "Messias med Musica Ficta og Kottos"

Som optakt til koncerten med Händels Messias holder sognepræst Anne Kathrine Giversen og organist Johan Sigvard Jensen to foredrag om værket - både dets teologiske og musikalske aspekter, tilsat flere interessante og morsomme anekdoter om værkets tilblivelse og betydning i både samtiden og nutiden.

Onsdag 27. november kl. 19.30 fortæller Anne Kathrine Giversen om værkets teologiske aspekter. Fri entré.

Onsdag 11. december kl. 19.30 holder Johan Sigvard Jensen og kirkens kor en ’foredragskoncert’ i kirkerummet med opførelse af udvalgte dele af værket. Fri entré.